Frågor och Svar

Hur används mina uppgifter?
Dina uppgifter används endast i syfte för din beställning. Födelsedata är för att säkerställa att du som handlar är över 20 år. Alla kunduppgifter hålles strikt konfidentiella enligt dansk personlag.

Får jag orderbekräftelse?
Efter genomförd order får du automatiskt en orderbekräftelse till den e-postadress du angav när du registrerade dig.

Hur betalar jag?
Du betalar enkelt och säkert online med Visa, Mastercard
, fakutra eller Swish. Om önskat betalningsalternativ ej fungerar, vänligen kontakta oss så hjälper vi dig.

Hur är era priser jämfört med andra webbshoppar?
Vi har medvetet valt att hålla isär fraktkostnaden från produkterna. Notera dock att våra priser är i svenska kronor och att den danska kronan är högre än vad man kanske tror, samt att vi betalar svensk alkoholskatt och moms. Alltså finns det ingen risk för varorna att fastna i tullen, då de redan är skattade och klara. Det är krångligt att köpa alkohol lagligt inom EU!

Finns det en risk att mina varor fastnar i tullen?
Inte när du beställer från oss, eftersom alla produkter redan är skattade och klara. Alla produkter som du ser på Bottleinbox.se är inklusive svensk alkoholskatt och moms.

Varför skall jag som privatperson bry mig om detta?
Rent krasst, och lagenligt, övergår betalningsansvaret på köparen om säljaren från ett annat EU-land inte betalar alkoholskatt och moms på produkter som skall till exempelvis Sverige. Alltså finns det en risk att man kan bli återbetalningsskyldig. Denna risk har vi på Bottleinbox.se valt att eliminera.